2024 Babalar Günü Ne Zaman?

2024 Babalar Günü Ne Zaman?

Babalar Günü, her yıl babaların ve baba figürlerinin çocuklarının hayatlarına yaptıkları katkıyı takdir etmek için dünya çapında kutlanıyor. Babalar Günü ne zaman, haziran ayının kaçında? Babalar günü için TRT Çocuk'ta neler var?

TRT Çocuk

TRT Çocuk

Babalar Günü, babaları onurlandıran, babalığı, çocuklarla babalık bağlarını ve babaların toplumdaki etkisi kutlanıyor. Pek çok ülke bu anlamlı günü Haziran ayının üçüncü Pazar günü kutlanıyor.

2024 Babalar Günü Ne Zaman?

Türkiye'de de Babalar Günü, her yıl haziran ayının üçüncü haftasının pazar günü kutlanıyor. 2024 yılında babalar günü haziran ayının üçüncü haftası 16 Haziran'a denk geliyor.

TRT Çocuk'ta Babalar Günü Şarkıları

TRT Çocuk'un babalar günü nedeniyle hazırladığı şarkılar trtcocuk.net.tr'de!

Pırıl'ın eğlenceli babalar günü şarkısını izle / dinle

Elif'in babalar günü şarkısını izle - dinle

İbi'nin babalar günü şarkısını izle - dinle

Çanakkale Savaşı'na katılan kahraman bir babanın hikayesini anlatan Babamın Gölgesi'nin bölümlerini izle

Keyifli Bir Baba Oğul Hikayesi

Evde 'Boyu Boyuma' adlı filmi izleyerek ailece sinema keyfi yapabilirsiniz. Bu filmde dürüstlüğü, farklı olanı kabul etmeyi ve hayal kırıklıklarındaki iyi parçaları bulacaksınız.
Patlamış mısırları hazırlayın ve izlemeye başlayın.

BOYU BOYUMA SİNEMA FİLMİNİN FRAGMANINI İZLE

Önemli Hatırlatma

Bu içerik ilgili uzman danışman tarafından izleyicilerimizi bilgilendirme amaçlı hazırlanmıştır. Kendinizin veya çocuğunuzun sağlığı ile ilgili her konuda, bir tıp doktoruna veya çocuk eğitimi ve psikolojisi alanında çalışan uzmanlara danışmanızı tavsiye ederiz.

İlgili Makaleler