23 Nisan Etkinlikleri ve TRT Çocuk’ta 23 Nisan’a Özel Bölümler

23 Nisan Etkinlikleri ve TRT Çocuk’ta 23 Nisan’a Özel Bölümler

23 Nisan Etkinlikleri her yıl ülkemizde coşku ile kutlanıyor. Bu heyecanlı günde, TRT Çocuk etkinliklerine sizleri de bekliyoruz. 23 Nisan etkinlikleri ve özel bölümler ile bu coşkuyu birlikte yaşayalım.

TRT Çocuk

TRT Çocuk

TRT Çocuk ekranında da her 23 Nisan’a https://www.trtcocuk.net.tr/trt-cocuk-23-nisan özel hazırlanmış bölümler ve 23 Nisan etkinlikleri yayınlanır. 




Siz de çocuğunuzla birlikte bu bölümleri izleyerek onun 23 Nisan heyecanına ortak olabilirsiniz.



Variloto 23 Nisan Özel Bölümünü izle: https://www.trtcocuk.net.tr/video/variloto-14-bolum


TRT Çocuk Dergisi 23 Nisan 2024

TRT Çocuk Dergisi’nin Nisan Sayısında 23 Nisan Etkinliği Ve içerikleri Var


TRT Çocuk Dergisi Nisan 2024 sayısında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili çocuklara çok güzel, eğlenceli içerikler hazırladı. Bu ay tatilin tadını bulmacalarla çıkaracak, bayram coşkusunu ikiye katlayabilirsiniz. TRT Çocuk okul öncesi eki, Siberay 23 Nisan ve TRT Çocuk posterleri, çıkartmalar da çocuklar için çok özel bir 23 Nisan hediyesi olabilir.




TRT 23 Nisan Çocuk Şenliği

Geçen Yıl TRT 23 Nisan Şenlikleri Coşkuyla Gerçekleşti




23 Nisan’da çocuklara özel bir gün yaşatmak için her yıl “TRT 23 Nisan Şenliği” gerçekleştirilir. Bu şenliklerde konserler, çocukların yer aldığı gösterileriler, çocuk müzikalleri, ritim ve dans gösterileri gerçekleştirilir. 

 Geçtiğimiz yıl gerçekleşen “23 Nisan Çocuk Şenliği”nde hikâye anlatım çadırı, okçuluk platformu, icatlar sergisi, spor faaliyetleri, karaoke ve zıplama platformu gibi miniklere keyifli zaman geçirmeleri için olanak tanıyan etkinlikler yapıldı. “TRT 23 Nisan Çocuk Şenliği” alanında ayrıca, bayrama özel hazırlanan TRT 23 Nisan logolu uçurtmalar da çocuklara armağan edildi. Palyaço, yüz boyama, sosis balon, Bubble Show, Hacivat-Karagöz gösterilerinin yanı sıra animasyon ekibi de etkinlik alanında çocuklara eğlenceli etkinlikler sundu. Minikler için ayrıca patlamış mısır, pamuk şeker, kâğıt helva, horoz şekeri ve elma şekeri de ikramlık olarak verildi.

Önemli Hatırlatma

Bu içerik ilgili uzman danışman tarafından izleyicilerimizi bilgilendirme amaçlı hazırlanmıştır. Kendinizin veya çocuğunuzun sağlığı ile ilgili her konuda, bir tıp doktoruna veya çocuk eğitimi ve psikolojisi alanında çalışan uzmanlara danışmanızı tavsiye ederiz.

İlgili Makaleler