Doru: Macera Adası 30 Ağustos'ta Sinemalarda!

Doru: Macera Adası 30 Ağustos'ta Sinemalarda!

Doru, Karatay ve dostları üçüncü çocuk filminde bu kez macera adasında!  Doru: Macera Adası 30 Ağustos'ta vizyonda!

TRT Çocuk

TRT Çocuk

TRT Çocuk'un sevilen kahramanları Doru ve Karatay yepyeni ve heyecanlı bir maceraya atılıyor. Doru: Macera Adası filmini çocuğunuzla birlikte eğlenerek izleyebilirsiniz.

Doru: Macera Adası filminin konusu



Gizemli biri olan Hakem Bey'in hazırladığı oyunlara katılan Doru, Karatay ve dostları için kazananın alacağı "Ormanın Kralı" unvanı başlarda pek de önemli değildir. Karatay Kara Takım'ın kaptanı olurken Doru da Beyaz Takım'a kaptanlık yapar. İki takım da eğlenceli olan parkuların tadını çıkarmaya çalışır.

Oyunlar ilerleyip, rekabet arttıkça eğlenceli başlayan oyun yerine ciddi yarışlara bırakır. Artık yarışı ciddiye alan iki takım da Kral unvanını kazanmak ister ve bunun için ellerinden gelen her şeyi yapar. Onların bilmediği şey, Kral Tacı'nın beklenmedik sürprizlerle birlikte geleceğidir.

Doru: Macera Adası

(Aile ve Çocuk Filmi)

Tür: Animasyon



Süre: 62 dk

Önemli Hatırlatma

Bu içerik ilgili uzman danışman tarafından izleyicilerimizi bilgilendirme amaçlı hazırlanmıştır. Kendinizin veya çocuğunuzun sağlığı ile ilgili her konuda, bir tıp doktoruna veya çocuk eğitimi ve psikolojisi alanında çalışan uzmanlara danışmanızı tavsiye ederiz.

İlgili Makaleler