Ege ile Gaga'nın Oyunu ile Dikkatini Arttır!

Ege ile Gaga'nın Oyunu ile Dikkatini Arttır!

Sevimli doğa dedektifleri Ege ile Gaga çocukları eğlenirken öğrenemeye davet ediyor.

TRT Çocuk

TRT Çocuk

Ege ile Gaga'nın bahçesinde ortalık biraz karışmış durumda. Kayıp eşyaları bulmak ve bahçede tuhaf karmaşanın çözülmesi için TRT Çocuk'un sevilen kahramanlarına yardım edin!

Tamamen ücretsiz ve reklamsız bir çocuk uygulaması olan Ege ile Gaga oyununda farklı yerlere dağılmış olan nesnelerin toplanması ve gizemlerin çözülmesi gerekiyor.

Birbirinden farklı bölümlerin sonunda sürpriz oyunlar yer alıyor.

Ege ile Gaga Oyunu Çocuklar için Hangi Kazanımlar Var?

Görsel Dikkat

Görsel Tarama

Nesne Tanıma

Eşleştirme

El-göz koordinasyonu

Parça bütün ilişkisi

İlişki kurma

7 Yaş ve Üzeri Çocuklar İçin Ege İle Gaga

Nesneleri bul, gizemleri çöz, hikâyeyi tamamla. Bölüm sonlarındaki oyunların keyfini çıkar. Ege ile Gaga’yla görsel algı ve dikkat becerini geliştir. Kolay oynanabilir ve çocuklara uygun tasarlanmış ekranlar.

Reklamsız, güvenli, eğlenceli ve eğitici içerik.

Çocukların görsel dikkat ve algı becerilerini geliştirmek için tasarlandı. Çocuk psikologları ve öğretmenler ile birlikte geliştirildi. Çocukların aileleri ile birlikte kaliteli, eğlenceli ve eğitici zaman geçirebilmeleri için tasarlanmıştır. Bu sebeple çocuğunuzla birlikte oynamanız tavsiye edilir. Bu şekilde çocuğunuzun Ege ile Gaga’dan daha fazla faydalanmasını ve çocuğunuzun daha fazla eğlenmesini sağlamış olacaksınız.

TRT Ege ile Gaga uygulamasını trtcocuk.net.tr , IOS ve Android mağazalarından indirip çocuklarınızla birlikte kaliteli vakit geçirebilirsiniz. TRT Ege ile Gaga oyunu inceleme videomuzu izleyin.

Önemli Hatırlatma

Bu içerik ilgili uzman danışman tarafından izleyicilerimizi bilgilendirme amaçlı hazırlanmıştır. Kendinizin veya çocuğunuzun sağlığı ile ilgili her konuda, bir tıp doktoruna veya çocuk eğitimi ve psikolojisi alanında çalışan uzmanlara danışmanızı tavsiye ederiz.

İlgili Makaleler