Kaptan Pengu ve Arkadaşları 4: Buzuldaki Sır Filmini İzle!

Kaptan Pengu ve Arkadaşları 4: Buzuldaki Sır Filmini İzle!

TRT ortak yapımı "Kaptan Pengu ve Arkadaşları 4: Buzuldaki Sır" 9 Ağustos'ta gösterime girecek. TRT Çocuk'un sevilen çizgi filmlerinden Kaptan Pengu ve Arkadaşları, dördüncü animasyon filmiyle izleyiciyle buluşacak.

TRT Çocuk

TRT Çocuk

TRT Çocuk'un sevilen çizgi filmlerinden Kaptan Pengu ve Arkadaşları'nın dördüncü animasyon filmi "Kaptan Pengu ve Arkadaşları 4: Buzuldaki Sır" 9 Ağustos'ta sinemalarda izleyicisiyle buluşacak.

Yazın çocukların keyifle izleyebileceği 3D animasyon filminin konusu şöyle; "Tili, Okyanus Melekleri Ormanı'nın genel müdürü olarak ormanı bir tatil köyüne dönüştürmüş ve turistleri çekmeyi başarmıştır. Ancak, buzda meydana gelen bir çatlak yüzünden penguenlerin evleri zarar görür ve orman halkı arasında tartışmalar başlar. Kaptan Pengu ve arkadaşları durumu anlamak için kuzeye gelirler fakat geldiklerinde Tili yoktur. Bütün gruplardan dışlanan Tili bu sırada yeryüzündeki kimsenin varlığından haberi olmadığı gizemli biriyle tanışmıştır. Bu ikili, birbirlerinden çok şey öğrenecek ve penguenler şehriyle, ormanı yeniden kurmak için uzun bir yolculuğa çıkacaklardır."

Yapımcılığını Siyahmartı Animasyon Ajansı'nın üstlendiği filmin senaryosunu Arzu Yurtseven yazdı. Ali Karaçam'ın yönetmenliğini yaptığı animasyon filminin müziklerini Burak Çambel hazırladı.

Önemli Hatırlatma

Bu içerik ilgili uzman danışman tarafından izleyicilerimizi bilgilendirme amaçlı hazırlanmıştır. Kendinizin veya çocuğunuzun sağlığı ile ilgili her konuda, bir tıp doktoruna veya çocuk eğitimi ve psikolojisi alanında çalışan uzmanlara danışmanızı tavsiye ederiz.

İlgili Makaleler