Maysa ve Bulut Oba Oyunuyla Yörük Yaşamını Keşfet!

Maysa ve Bulut Oba Oyunuyla Yörük Yaşamını Keşfet!

TRT Çocuk’un sevilen çizgi filmi Maysa ve Bulut, bu sefer hem eğlenceli hem faydalı bir macerayla karşınızda.

TRT Çocuk

TRT Çocuk

Bir dolu beceri isteyen TRT Maysa ve Bulut oyununda seni bekleyen bir sürü görev var: Koyunları kırp, yünleri eğir, iplik yap, çiçekleri topla, renk elde et ve dokuma tezgâhında elbise doku! Yeni renkler üretmek için, kazanın altını yakmayı unutma. Kazanın altını yakmak için, cihazın mikrofonuna üfleyebilirsin.

Daha sonra, dokuduğun elbiseleri pazarda sat, kazandıklarınla ihtiyacı olanlara yardım et. Paylaşmayı, yardımlaşmayı ve Anadolu kültürünü, Maysa ve Bulut Oba ile eğlenerek öğren.

TRT Maysa ve Bulut Oba Oyunu Kazanımlar

- Yerel kültür ve envanter farkındalığı

- El göz koordinasyonu

- Kaynak kullanımı

- Yardımlaşma Çalışkanlık

4 Yaş ve Üzeri Çocuklar İçin Maysa ve Bulut Oba Oyunu

- Koyun kırp, iplik yap, elbise doku ve pazarda sat.

- Yeteneklerini geliştir.

- Kazandıklarınla ihtiyaç sahiplerine yardım etmeyi öğren.

- Kolay oynanabilir ve çocuklara uygun tasarlanmış ekranlar.

- Reklamsız ve güvenli içerik. Eğlenceli ve eğitici.

Ailerler İçin Maysa ve Bulut Oba Oyunu

Çocukların yardımlaşma ve paylaşma duygularını geliştirmek için tasarlandı. Çocuk psikologları ve öğretmenler ile birlikte geliştirildi. Çocukların aileleri ile birlikte kaliteli, eğlenceli ve eğitici zaman geçirebilmeleri için tasarlanmıştır. Bu sebeple çocuğunuzla birlikte oynamanız tavsiye edilir. Bu şekilde çocuğunuzun Maysa ve Bulut Oba’dan daha fazla faydalanmasını ve çocuğunuzun daha fazla eğlenmesini sağlamış olacaksınız.

TRT Piksel Boyama uygulamasını trtcocuk.net.tr,

IOS ve Android mağazalarından indirip çocuklarınızla birlikte kaliteli vakit geçirebilirsiniz. Maysa ve Bulut Oba oyunu inceleme videomuzu izlemek için tıklayın!

Önemli Hatırlatma

Bu içerik ilgili uzman danışman tarafından izleyicilerimizi bilgilendirme amaçlı hazırlanmıştır. Kendinizin veya çocuğunuzun sağlığı ile ilgili her konuda, bir tıp doktoruna veya çocuk eğitimi ve psikolojisi alanında çalışan uzmanlara danışmanızı tavsiye ederiz.

İlgili Makaleler