"Nasreddin Hoca Zaman Yolcusu: Dinozorlar Çağı" 1 Aralık'ta Sinemada!

"Nasreddin Hoca Zaman Yolcusu: Dinozorlar Çağı" 1 Aralık'ta Sinemada!

TRT Çocuk'un ilgiyle takip edilen çizgi dizisi "Nasreddin Hoca Zaman Yolcusu"nun ikinci sinema filmi "Nasreddin Hoca Zaman Yolcusu: Dinozorlar Çağı", 1 Aralık'ta vizyona girecek.

TRT Çocuk

TRT Çocuk

Anadolu'nun en sevilen kahramanlarından Nasreddin Hoca’nın sevimli dostlarıyla birlikte macera dolu bir yolculuğa çıktığı TRT ortak yapımı “Nasreddin Hoca Zaman Yolcusu: Dinazorlar Çağı” 1 Aralık’ta seyirciyle sinemalarda bir araya geliyor.

Bu yıl vizyona giren TRT ortak yapımı onuncu animasyon sinema filmi olan “Nasreddin Hoca Zaman Yolcusu: Dinozorlar Çağı”, Anadolu’nun sevilen kahramanı Nasreddin Hoca’nın eğlenceli hikâyelerini çocuklarla buluşturacak. Uzun ve titiz bir hazırlık süreci sonunda tamamlanan film, çocukları büyük bir serüvene eşlik etmeye davet ediyor. Nurullah Yenihan’ın yapımcılığını, Naser Meratibavil’nin yönetmenliğini üstlendiği filmin senaryosunu Ayşe Banu Başarıcı kaleme aldı. Filmin eğlenceli müziklerini ise Burak Çambel hazırladı.

Filmde, Nasreddin Hoca, Zehra, Kerim ve Ayşe, şehirlerine gelen bir dinozor çağı araştırma ekibiyle karşılaşır. Dinozor yumurtasını kötü niyetli kişilerden korumaya çalışan Selim yanlışlıkla dinozorlar çağına gidince Nasreddin Hoca ve çocuklar ellerinde yumurtayla kalır. Yumurtanın içinden çıkan bebek dinozoru kendi zamanına geri götürmek için geçmişe yolculuk yaparlar ve macera başlar.

Önemli Hatırlatma

Bu içerik ilgili uzman danışman tarafından izleyicilerimizi bilgilendirme amaçlı hazırlanmıştır. Kendinizin veya çocuğunuzun sağlığı ile ilgili her konuda, bir tıp doktoruna veya çocuk eğitimi ve psikolojisi alanında çalışan uzmanlara danışmanızı tavsiye ederiz.

İlgili Makaleler