'Pırıl Sayıların Gizemi' 4 Ekim'de Sinemalarda!

'Pırıl Sayıların Gizemi' 4 Ekim'de Sinemalarda!

TRT Çocuk'un sevilen çizgi dizilerinden Pırıl, ilk çocuk sinema filmi "Pırıl Sayıların Gizemi" ile beyazperdede çocuklarla buluşmaya hazırlanıyor.

TRT Çocuk

TRT Çocuk

TRT ortak yapımı çocuk animasyon filmi "Pırıl Sayıların Gizemi", 4 Ekim'de sinemaseverlerin beğenisine sunulacak.

Çocukların ilgiyle izleyeceği animasyon filmi, günlük yaşamda birçok şeyin temelinde bulunan matematiğin kaybolmasıyla ortaya çıkan sorunları eğlenceli ve aksiyon dolu bir dille anlatıyor.

Pırıl Sayıların Gizemi

Pırıl ve arkadaşlarının, dünyayı yaşanan kargaşadan kurtarmak için eğlenceli bir maceraya atılmasını konu alan film, TRT Çocuk bünyesindeki psikolog, pedagog, çocuk gelişim uzmanları ve içerik editörleri tarafından detaylı bir değerlendirme sürecinden geçti.

3D animasyon tekniği kullanılarak hazırlanan filmin yönetmenliğini Fatih Bezirgan üstleniyor. Senaryosu İshak Tekgül tarafından kaleme alınan filmin yapımcılığını Ali Sacihan üstlendi.

Önemli Hatırlatma

Bu içerik ilgili uzman danışman tarafından izleyicilerimizi bilgilendirme amaçlı hazırlanmıştır. Kendinizin veya çocuğunuzun sağlığı ile ilgili her konuda, bir tıp doktoruna veya çocuk eğitimi ve psikolojisi alanında çalışan uzmanlara danışmanızı tavsiye ederiz.

İlgili Makaleler