TRT ÇizBul ile Çocuklar Sorun Çözme Becerilerini Geliştiriyor!

TRT ÇizBul ile Çocuklar Sorun Çözme Becerilerini Geliştiriyor!

Çocuklar temel fizik kurallarını, TRT ÇizBul oyunuyla eğlenerek öğreniyor. TRT ÇizBul okul dönemi çocukların sayısal düşünebilme, öngörebilme yeteneğini keşfetmesini ve geliştirmesini sağlıyor.

TRT Çocuk

TRT Çocuk

ÇizBul’da gerçek fizik motoru konseptli, dinamik bir oyun deneyimi çocukları bekliyor!

TRT Çocuk oyunları çocuklar için eğitici ve eğlenceli içeriklerle dolu. TRT ÇizBul oyunu da kolay oynanabilir oyun dinamiği ve çocuk dostu ekranlara sahip.

Gelişim psikologları ve öğretmenler tarafından geliştirilen mobil oyun TRT ÇizBul nasıl oynanır gelin bir göz atalım!

Çocukların ekranda çıkan yönlendirmeleri takip ederek topu/topları ulaşması gereken yere ulaştırması lazım. Bunun için iyi düşünüp, zihninde bazı ufak tefek hesaplamalar yapıp, iyi çizmeleri gerekiyor.

TRT ÇizBul oyunu çocuklara bol bol zihin egzersizi yaptırıp ve zorlu problemleri çözmeleri için yönlendiriyor. Bölümlerin birden çok çözümü var. Haydi en iyi çözümü bulmaya çalışın.

Çocuklarının sayısal yetenek ve problem çözme özelliklerini geliştirmek isteyen ebeveynlere TRT ÇizBul oyunu yardımcı oluyor.

6 Yaş ve Üzeri Çocuklar İçin TRT ÇizBul

- Kolay oynanabilir oyun dinamiği ve çocuk dostu ekranlar.

- Temel fizik kuralları ve yaratıcı düşünce bir arada!

- Çocuklar için reklamsız ve güvenilir içerikler.

- Gelişim psikologları ve öğretmenler gözetiminde geliştirildi.

Aileler İçin TRT ÇizBul

Çocukların aileleri ile birlikte kaliteli, eğlenceli ve eğitici zaman geçirebilmeleri için tasarlanmıştır. Bu sebeple çocuğunuzla birlikte oynamanız tavsiye edilir. Bu şekilde çocuğunuzun ÇizBul’dan azami derecede fayda sağlamasını ve eğlenmesini sağlamış olacaksınız.

TRT ÇizBul uygulamasını trtcocuk.net.tr , IOS ve Android mağazalarından indirip çocuklarınızla birlikte kaliteli vakit geçirebilirsiniz. TRT ÇizBul oyunu inceleme videomuzu izleyebilirsiniz.


Önemli Hatırlatma

Bu içerik ilgili uzman danışman tarafından izleyicilerimizi bilgilendirme amaçlı hazırlanmıştır. Kendinizin veya çocuğunuzun sağlığı ile ilgili her konuda, bir tıp doktoruna veya çocuk eğitimi ve psikolojisi alanında çalışan uzmanlara danışmanızı tavsiye ederiz.

İlgili Makaleler