TRT Çocuk Haberin Olsun'a Başvur

TRT Çocuk Haberin Olsun'a Başvur

İlginç haberler, teknoloji, bilim, uzay, sanat ve gündeme dair en son gelişmeler Haberin Olsun’da

TRT Çocuk

TRT Çocuk

TRT Çocuk’ta yayınlanan Haberin Olsun haber programı çocuklar için gelişim uzmanları ve pedagoglar tarafından hazırlanıyor. Çocukların haber izleme ihtiyaçlarına yönelik olarak hazırlanan bu program çocukların yaşlarına ve gelişim özelliklerine göre hassasiyetlerinin dikkate alınarak hazırlanıyor. Programda birçok konuya yer veriliyor. İlginç haberler, teknoloji, bilim, uzay, sanat ve gündeme dair gelişmeler, tarihi bilgiler ve canlılar dünyasına kadar pek çok içerik barındırıyor.

Haberin Olsun Başvurusu Şartları Nelerdir?


Türkiye’nin ilk ve tek çocuk haber programı Haberin Olsun’u izleyen çocuklardan “Haberin Olsun başvurusu nasıl yapılır” sorusu ise sıklıkla geliyor. Haberin Olsun, belirli yıllar arasında doğan çocuk izleyicilerin programa katılmasına olanak sunuyor. Görüntülü bağlantı ile programa katılan çocuklar sunucuların yönlendirmesi ile röportaj veriyor ve sürpriz hediyeler kazanıyor. Kimler başvurabilir, telefon numarası ve diğer merak edilen sorular için TRT Çocuk'un web sayfası trtcocuk.net.tr'de yer alan Haberin Olsun sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Haberin Olsun Başvurusu Nasıl Yapılır?


Haberin Olsun katılım sağlamak için TRT Çocuk’un web sayfası trtcocuk.net.tr'de yer alan

“Haberin Olsun Program Başvuru Formunu"

doldurmak yeterli oluyor. Haberin Olsun sayfasının Yarışma sekmesinde yer alan başvuru formunda katılım şartları detaylı olarak yer alıyor. Haberin Olsun haber programına katılmak için “Haberin Olsun Başvuru Formu”ndaki tüm soruları yanıtlamanız ve bilgilerinizi eksiksiz şekilde doldurmanız gerekiyor.


Haberin Olsun Başvuru Formu için tıklayın.

Önemli Hatırlatma

Bu içerik ilgili uzman danışman tarafından izleyicilerimizi bilgilendirme amaçlı hazırlanmıştır. Kendinizin veya çocuğunuzun sağlığı ile ilgili her konuda, bir tıp doktoruna veya çocuk eğitimi ve psikolojisi alanında çalışan uzmanlara danışmanızı tavsiye ederiz.

İlgili Makaleler