TRT Çocuk Oyun Dünyası 2 Milyon İndirmeyi Aştı

TRT Çocuk Oyun Dünyası 2 Milyon İndirmeyi Aştı

Türkçe, İngilizce ve Arapça dil seçenekleriyle oynanabilen uygulama, ücretsiz olmasının yanı sıra reklam ve yönlendirme içermiyor.

TRT Çocuk

TRT Çocuk


TRT Çocuk’un eğlendirici, eğitici ve hayal gücünü destekleyen mobil uygulaması “TRT Çocuk Oyun Dünyası” kullanıcılara sunulduğu günden bu yana beğeni toplamaya devam ediyor. Okul çağı çocuklar için psikolog, pedagog ve çocuk gelişim uzmanları tarafından detaylı bir değerlendirme sürecinden geçirilen uygulamayı 2 milyondan fazla kullanıcı indirdi.

Türkçe, İngilizce ve Arapça dil seçenekleriyle oynanabilen uygulama, ücretsiz olmasının yanı sıra reklam ve yönlendirme içermiyor. Keşfedin, oynayın, eğlenin!

Çocukların oyun oynarken aynı zamanda kazanacağı gelişimlere önem gösteren TRT Çocuk, TRT Çocuk Oyun Dünyası’ndaki farklı binalarda yer olan oyunlarla görsel algı, uzamsal algı, alıcı dil becerileri, zihinsel rotasyon, parça bütün ilişkisi, el-göz koordinasyonu, ince motor becerileri, yönergeleri takip etme gibi kazanımları artırmayı hedefliyor.

Oynadıkça yeni oyunların açıldığı TRT Çocuk Oyun Dünyası’nda müzik, sanat, spor, bulmaca, çiftlik, işletme, duygu, aksiyon, rakam ve şekil kategorilerindeki oyunların yanı sıra iki kişilik oyunlar da yer alıyor. TRT Çocuk Oyun Dünyası’nda çocukların oyun seçimleri, ilgi alanları ve kazanımları ebeveyn paneliyle takip edebilirken oyunda geçirilen zaman ve oynanan oyunlar da kontrol altında oluyor. Uygulamaya uyku saati eklenerek çocuğun uyku saatinde oyunun kapanması da sağlanabiliyor.

TRT Çocuk Oyun Dünyası'nı Hemen İndirip Oynamak İçin Tıklayın!

Önemli Hatırlatma

Bu içerik ilgili uzman danışman tarafından izleyicilerimizi bilgilendirme amaçlı hazırlanmıştır. Kendinizin veya çocuğunuzun sağlığı ile ilgili her konuda, bir tıp doktoruna veya çocuk eğitimi ve psikolojisi alanında çalışan uzmanlara danışmanızı tavsiye ederiz.

İlgili Makaleler