TRT Çocuk Rüzgar Gülü Yarışmasına Başvur

TRT Çocuk Rüzgar Gülü Yarışmasına Başvur

Çocukların telefon bağlantısıyla interaktif bir biçimde dâhil olduğu bilgi yarışması niteliğindeki Rüzgâr Gülü’nde, çocuklara müfredata uygun sorular yöneltilerek edindikleri bilgilerin pekiştirilmesi hedefleniyor.

TRT Çocuk

TRT Çocuk

TRT Çocuk’ta hafta içi her gün yayınlanan Rüzgâr Gülü yarışma programı oyun ve soruların iç içe olduğu çocukları eğlendirirken onlara faydalı bilgiler edinmelerini sağlayan heyecanlı bir yarışma programı. Rüzgâr Gülü yarışmasına telefon bağlantısı ile katılım sağlayan çocuklar ülkemiz ve dünya coğrafyası, TRT Çocuk kahramanları ve canlılar dünyasından gelen soruları yanıtlayarak sürpriz hediyeler kazanma şansını yakalıyor. Sunucular ile keyifli bir sohbet eden yarışmacı soruları yanıtlarken elbette ailesinden destek alabiliyor. Programın maskotu sevimli kanguru Zıpzıp ise eğlenceye eğlence katıyor.


Rüzgar Gülü Başvurusu Nasıl Yapılır?


Rüzgâr Gülü yarışma başvurusunun nasıl yapıldığı tüm izleyiciler tarafından merak edilen bir konu. Rüzgâr Gülü yarışmasına katılmak isteyenlerim katılım talepleri

yalnızca

TRT Çocuk web sayfası üzerinden alınıyor. Yarışma başvurusu şartları ve tüm detaylar linkte yer alıyor. Rüzgâr Gülü yarışma programı başvuru formu doldurmak için

tıklayın!

Rüzgâr Gülü yarışma programına hazırlanmak için TRT Çocuk'un Rüzgar Gülü Oyun uygulamasını

Apple Store

veya

Google Play'

den indirebilir ya da

trtcocuk.net.tr

'den oynayabilirsiniz. Rüzgar GülüKeyifli seyirler dileriz.

Önemli Hatırlatma

Bu içerik ilgili uzman danışman tarafından izleyicilerimizi bilgilendirme amaçlı hazırlanmıştır. Kendinizin veya çocuğunuzun sağlığı ile ilgili her konuda, bir tıp doktoruna veya çocuk eğitimi ve psikolojisi alanında çalışan uzmanlara danışmanızı tavsiye ederiz.

İlgili Makaleler