TRT Çocuk Uygulamasını İndirin!

TRT Çocuk Uygulamasını İndirin!

Çocuğunuz en sevdiği çizgi filmler ve yapımları TRT Çocuk'un video uygulamasıyla istediği zaman her yerde reklamsız ve ücretsiz olarak izleyebilsin.

TRT Çocuk

TRT Çocuk

Çizgi filmler, programlar, yarışmalar, canlı yayınlar ve dahası… En popüler çizgi filmler, en eğlenceli TRT Çocuk kahramanları, en heyecanlı yarışmalar ve en sürükleyici canlı yayınlar parmaklarınızın ucunda!

Tüm TRT Çocuk içeriklerine, hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Çocuğunuzun beğendiği bölümleri-videoları favori listelerinize ekleyin, yarışma ve canlı yayın başvurularını hızlıca yapın. Çevrimdışı mod ile listeye aldığınız tüm içeriklere internet bağlantısı olmadan da kesintisiz bir şekilde erişin. Bildirimleri açarak, canlı yayınlardan, yarışma programlarından ve en güncel duyurulardan ilk siz haberdar olabilirsiniz.

Ebeveyn alanından uygulama ayarlarını yaparak, TRT Çocuk’u güvenli moda alabilir, sadece favori listelerine eklenen ve indirilen içeriklerin görüntülenebilmesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca, uygulamanın zamanlayıcı özelliğini açarak, çocuğunuzun uygulamayı kullanacağı süreyi siz belirleyebilirsiniz.

ÇOCUKLAR İÇİN TRT ÇOCUK

  • Çocuklar için reklamsız ve güvenilir içerikler.
  • Gelişim psikologları ve uzmanlar gözetiminde geliştirilmiştir.
  • Çocuklara özel tasarlanmış grafikler, çocuk dostu ekranlar.
  • En güncel duyurulardan ilk senin haberin olsun.
  • Bir tıkla yarışma başvurusu yap, canlı yayınlara katıl.
  • En sevdiğin videoları favorilere ekle, çevrimdışı da izle.

AİLELER İÇİN TRT ÇOCUK

Çocukların aileleri ile birlikte kaliteli, eğlenceli ve eğitici zaman geçirebilmeleri için tasarlanmıştır. Çocuğunuzla birlikte kullanmanız tavsiye edilir. Bu şekilde çocuğunuzun TRT Çocuk’tan azami derecede fayda sağlamasını ve eğlenmesini sağlamış olursunuz.

Önemli Hatırlatma

Bu içerik ilgili uzman danışman tarafından izleyicilerimizi bilgilendirme amaçlı hazırlanmıştır. Kendinizin veya çocuğunuzun sağlığı ile ilgili her konuda, bir tıp doktoruna veya çocuk eğitimi ve psikolojisi alanında çalışan uzmanlara danışmanızı tavsiye ederiz.

İlgili Makaleler