Sevdiğiniz Çizgi Filmlerin Yeni Bölümleri Başlıyor!

Çocukçuf, Niloya, Kehribar ile Boncuk, Doru, İbi Yeni Bölümleriyle Eylül'de TRT Çocuk'ta!

TRT Çocuk

TRT Çocuk

Eylül ayının en tatlı heyecanı okula dönüş başlıyor.

TRT Çocuk en sevdiğim çizgi film ve programların yeni bölümleriyle geliyor: Çocukçuf, Niloya, Kehribar ile Boncuk, Doru, İbi.

Çocukçuf ile çocuklar eğlenceli oyunlar ve etkinler yapacak, Niloya'nın yeni maceraları ile Kehribar ile Boncuk 'un başına gelen yeni olayları merakla izleyecek, Yılkı atı Doru ve arkadaşlarının heyecanlı ve eğlenceli yeni bölümlerini hiç kaçırmak istemeyecek.

İbi'nin yeni bölümlerinde çocuklar, İbi ve Tosi ile Galaktik bir serüvene çıkacak. TRT Çocuk'un yepyeni programı Benim Zamanım da Eylül'de başlıyor. Bilim, teknoloji, spor, sanat gibi alanlarla ilgilenen bir çocuk Benim Zamanım'a konuk oluyor. İlgilendiği alan ve çocuğun bu alana ilgisinin nasıl geliştiği, nasıl başladığı, neler yaptığı, çocukla sohbet edilerek ve ilgilendiği alandaki çalışmaları gösterilerek anlatılıyor. Çocuklar yepyeni bölümleri izlemek için TRT Çocuk'ta buluşuyor.

Önemli Hatırlatma

Bu içerik ilgili uzman danışman tarafından izleyicilerimizi bilgilendirme amaçlı hazırlanmıştır. Kendinizin veya çocuğunuzun sağlığı ile ilgili her konuda, bir tıp doktoruna veya çocuk eğitimi ve psikolojisi alanında çalışan uzmanlara danışmanızı tavsiye ederiz.