Bulmaca Kulesi 2 Eve Dönüş İzle

Bulmaca Kulesi 2 Eve Dönüş İzle

Bulmaca Kulesi 2 Eve Dönüş filminde Aslı, Can ve Mert’in yolu Bulmaca Kulesi’ne düşer.

TRT Çocuk

TRT Çocuk

Bulmaca Kulesi'nin meraklı ekibi Aslı, Can ve Mert "Bulmaca Kulesi 2 Eve Dönüş" filminde yeni bir macera ile yine karşımızda! Ailece izleyebileceğiniz bu çocuk filminde kahramanlarımız gizemleri çözerken birçok şey keşfediyor.

Yakın arkadaş olan Aslı, Can ve Mert’in yolu kazara Bulmaca Kulesi’ne düşer. Eve geri dönmeye çalışan üçlünün bunun için kayıp kitapları bulmaları gerekir. Takım çalışması yapan üç çocuk, bulmacaları çözerek kayıp kitapları bulmayı başarır. Çocukların birlikte çalışmasından etkilenen Bulmaca Kulesi Koruyucusu Lugaz Usta, onlara çıraklık teklif eder. Çocuklar, Lugaz Usta’nın açtığı geçitle eve gitmeye çalışırken ustanın eski çırağı İskender gelir. Pogomot robotlardan birini kontrol ederek Lugaz Usta’yı esir alan İskender, kuleyi yöneten asaya da el koyar. Ancak İskender’in asıl amacı, Bulmaca Kulesi’nin hazinelerini ele geçirmektir. Yaşananlardan sonra eve dönmekten vazgeçen çocuklar, Lugaz Usta’yı bulup, İskender’in amacına ulaşmasını engellemek için zorlu bir mücadeleye girişir.

Bulmaca Kulesi 2 Eve Dönüş filmini mutlaka izleyin.

Gösterim Tarihi: 28 Temmuz 2023 (Aile ve Çocuk Filmi)

Süre: 1 s 24 dk

Tür: Animasyon

Önemli Hatırlatma

Bu içerik ilgili uzman danışman tarafından izleyicilerimizi bilgilendirme amaçlı hazırlanmıştır. Kendinizin veya çocuğunuzun sağlığı ile ilgili her konuda, bir tıp doktoruna veya çocuk eğitimi ve psikolojisi alanında çalışan uzmanlara danışmanızı tavsiye ederiz.

İlgili Makaleler