Doru Macera Ormanı İzle

Doru Macera Ormanı İzle

TRT Çocuk'un sevilen kahramanı Doru'nun ikinci çocuk filmi Doru: Macera Adasını izle.

TRT Çocuk

TRT Çocuk

TRT Çocuk'un sevilen kahramanı Doru sinema filmleriyle de çocukların beğenisini kazanmaya devam ediyor. Ailelerin en çok tercih ettikleri çocuk filmlerinin kahramanı Doru'nun yolu bu kez Macera Ormanı'da düşüyor. Doru: Macera Olmanı filmi arkadaşını kurtarmaya çalışırken beklenmedik bir durumla karşılaşan Doru ve Karatay'ın maceralarını konu ediyor.

Alaca'nın bir hayvan sirkinin eline geçmesinin üzerine Doru ve yakın arkadaşı Karatay, Alaca'yı kurtarmak için harekete geçer. Zekice yaptıkları plan sayesinde Alaca'yı kurtaran Doru ve Karatay, bu sırada beklenmedik bir sürprizle karşılaşır.

Doru ve arkadaşı sirkten kaçarken, bebek şempanze Şöbi de onlarla gelmiştir. Bu durum üzerine Doru ve Karatay'ın tek hedefi, Şöbi'yi annesiyle bir araya getirmek olur. Doru ve Karatay, Şöbi'yi annesine kavuşturmak için macera dolu bir yolculuğa çıkar.

Gösterim Tarihi: 1 Nisan 2022 (Aile ve Çocuk Filmi)

Tür: Animasyon

Süre: 71 dk

Doru Macera Ormanı Filmini Tabii’de İzle!

Önemli Hatırlatma

Bu içerik ilgili uzman danışman tarafından izleyicilerimizi bilgilendirme amaçlı hazırlanmıştır. Kendinizin veya çocuğunuzun sağlığı ile ilgili her konuda, bir tıp doktoruna veya çocuk eğitimi ve psikolojisi alanında çalışan uzmanlara danışmanızı tavsiye ederiz.

İlgili Makaleler