Okullar Ne Zaman Kapanacak?

Okullar Ne Zaman Kapanacak?

MEB'in 2023-2024 yaz tatili tarihleri belli oldu. Okulların kapanmasına çok az bir zaman kaldı. Peki, 2024 okullar ne zaman kapanacak? Okullar kapandıktan sonra tatil planlayan aileler için yaz tatili ve seyahat önerileri...

TRT Çocuk

TRT Çocuk

Yaz tatili için geri sayım başladı. Okulların kapanacağı tarih için gün saymaya başlayan öğrenciler, karnelerin alınacağı tarihi bekliyor.

2024 Okullar Ne Zaman Kapanacak?

MEB tarafından yayımlanan 2023-2024 tatil takvimi sonrasında yaz tatili tarihleri belli oldu.

Buna göre; Okullar bu yıl 14 Haziran Cuma günü kapanacak. Okulların kapanmasına çok az bir zaman kaldı.



2024-2025 Eğitim Öğretim Dönemi Ne Zaman Başlıyor?

Takvime göre, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı ise 9 Eylül 2024'te başlayacak.

Yaz tatilini değerlendirmek isteyen ebeveynler, çocuklarıyla birlikte keyifli vakit geçirebilecekleri tatil ve gezi alternatiflerine bakmaya başladı.

Çocuklu Aileler İçin Tatil ve Seyahat Rehberi

Ebeveynler için çocuklarda tatil rutini oluşturmaya yönelik öneriler, çocukla keyifli seyahat rehberi, çocukla gidilebilecek yerler, çocuklarla gidilebilecek kısa mesafe tatil önerileri, çocuklar doğa etkinlikleri ve İstanbul’da gidilebilecek tatil yerlerini derledik.

Önemli Hatırlatma

Bu içerik ilgili uzman danışman tarafından izleyicilerimizi bilgilendirme amaçlı hazırlanmıştır. Kendinizin veya çocuğunuzun sağlığı ile ilgili her konuda, bir tıp doktoruna veya çocuk eğitimi ve psikolojisi alanında çalışan uzmanlara danışmanızı tavsiye ederiz.

İlgili Makaleler