TRT Çocuk Animasyon Stüdyosu ile Çizgi Film Yap

TRT Çocuk Animasyon Stüdyosu ile Çizgi Film Yap

Animasyon Stüdyosu oyun uygulamasıyla çocuklar hem kodlama öğreniyor hem de kendi çizgi filmlerini yapıyor!

Dijital ekranla ebeveyn kontrolünde etkileşim halinde olmak çocuklar için faydalar barındırıyor. TRT Çocuk Animasyon Stüdyosu oyunu oynayan çocuklar, en sevdikleri çizgi filmlerin yapılışını öğreniyor. Çocuklar için kodlama dersi gibi de olan Animasyon Stüdyosu oyunu ile çocuklar eğlenirken öğreniyor, kendi çizgi filmlerini yapıyor ve kendi hikâyelerini anlatıyor.

4 yaş ve üzeri çocuklar için alanında uzman çocuk gelişimciler tarafından hazırlanan TRT Çocuk Animasyon Stüdyosu çocukların hayal gücü dünyasını geliştiriyor, yaratıcılığını arttırıyor. Çocuklar yaptıkları çizgi filmleri izleme ve izletme olanağına da sahip oluyor.

Çocukların çok yönlü düşünmelerini sağlarken, kurgulama opsiyonuyla onların analitik düşünme becerilerini de geliştiriliyor. Farklı arka plan, obje ve aksiyonlarla oluşturduğunuz çizgi filme ister kendi sesinizi kaydedin, ister bir müzik ekleyin isterseniz de doğa seslerini kaydedin. Bu uygulama ile çocukların sanatsal gelişimini ve yaratıcılığını artırın, dünyaya bakış açısını değiştirin.

KAZANIMLAR Teknolojik araç kullanım kabiliyeti Hayal gücü zenginliği Hikâye anlatımı İçerik üretme Kurgulama Yaratıcılık

Kolay oynanabilir ve çocuklara uygun olarak tasarlanmış ekranlardan oluşan çizgi film yapma uygulaması tamamen reklamsız ve ücretsiz.

İçerik üretmeyi ve ortaya çıkan içerikle bir hikâye anlatılmasını çocukların bilişsel ve duygusal gelişimi için gerekli gören çocuk psikologları TRT Çocuk Animasyon Stüdyosu'nu öneriyor. Türkçe ve İngilizce dil seçeneğiyle oynanabilen, çocukların aileleri ile birlikte kaliteli, eğlenceli ve eğitici zaman geçirebilmeleri için tasarlanan Animasyon Stüdyosu oyununu çocuğunuzla birlikte oynamanız azami derecede fayda ve eğlence sağlayacak.

Uygulamamızın hiç bir kısmında reklam veya sosyal medya mecralarına yönlendirme bulunmuyor.

TRT Çocuk Animasyon Stüdyosu uygulamasını trtcocuk.net.tr, IOS ve Android mağazalarından indirip çocuklarınızla birlikte kaliteli vakit geçirebilirsiniz. TRT Çocuk Animasyon Stüdyosu Nasıl Oynanır Oyun İnceleme Videosunu İzlemek İçin Tıklayın.

Önemli Hatırlatma

Bu içerik ilgili uzman danışman tarafından izleyicilerimizi bilgilendirme amaçlı hazırlanmıştır. Kendinizin veya çocuğunuzun sağlığı ile ilgili her konuda, bir tıp doktoruna veya çocuk eğitimi ve psikolojisi alanında çalışan uzmanlara danışmanızı tavsiye ederiz.

İlgili Makaleler