TRT Çocuk Bilgi Adası ile Bilgilerini Test Et!

TRT Çocuk Bilgi Adası ile Bilgilerini Test Et!

Bilgi Adası ile çocuklar yeni bilgiler öğreniyor.

TRT Çocuk

TRT Çocuk

Sürükleyici oyun konseptiyle, eğlenceli ve heyecanlı bir bilgi yarışması olan Bilgi Adası, yüzlerce soru ve oyun içi sürprizlerle, tam çocuklara göre! Çocuk psikologları ve öğretmenler ile birlikte geliştirilen uygulama pek çok kazanım barındırıyor.

Bilgi Adası'nda ilkokul çocukları için bilgi soruları var. Resimli, resimsiz, 2 veya 4 seçenekli farklı soru tipleri ile, edebiyattan tarihe, biyolojiden matematiğe, birçok farklı alandan eğlenceli genel kültür soruları var. Verilen sürede çok sayıda soruyu doğru bilmek yıldız, çok özel rozetler ve ödüller kazandırıyor.

Bilgi Adası'nda TRT Çocuk’un sevilen kahramanlarının bilgi adaları bulunuyor. Gelin bu adalara birlikte göz atalım!

-İbi

-Rafadan Tayfa

-Ege ile Gaga

-Hapşuu

-Canım Kardeşim

4 Yaş ve Üzeri Çocuklar İçin Bilgi Adası

4 yaş üzeri çocuklar için alanında uzman çocuk gelişimciler tarafından hazırlanan TRT Çocuk Bilgi Adası, çocukların görsel, işitsel, duygusal ve bilişsel gelişimlerini destekliyor.

Kazanımlar

Görsel hafızayı destekler

TRT Çocuk kahramanlarını daha yakından tanıma fırsatı sunar

Kolay oynanabilir ve kullanıcı dostu arayüzü sayesinde motor becerilerin gelişimini sağlar

TRT Çocuk Bilgi Adası çocuklar için reklamsız ve güvenli içeriklerden oluşuyor.

TRT Çocuk Bilgi Adası uygulamasını trtcocuk.net.tr , IOS ve Android mağazalarından indirip çocuklarınızla birlikte kaliteli vakit geçirebilirsiniz. TRT Çocuk Bilgi Adası İnceleme Videomuzu İzleyin.

Önemli Hatırlatma

Bu içerik ilgili uzman danışman tarafından izleyicilerimizi bilgilendirme amaçlı hazırlanmıştır. Kendinizin veya çocuğunuzun sağlığı ile ilgili her konuda, bir tıp doktoruna veya çocuk eğitimi ve psikolojisi alanında çalışan uzmanlara danışmanızı tavsiye ederiz.

İlgili Makaleler