TRT Çocuk Satranç Oyunu

TRT Çocuk Satranç Oyunu

TRT Çocuk’un strateji, zekâ ve eğlenceyi bir araya getiren yeni oyunu TRT Çocuk Satranç çocuklarla buluştu.

TRT Çocuk

TRT Çocuk

TRT Çocuk, 127 milyonu aşkın indirilmeye sahip mobil uygulama ve oyunlarına bir yenisini daha ekledi.

Çocuklara satrancı sevdirmek ve stratejik düşünebilmeyi öğretmek için tasarlanan TRT Çocuk Satranç oyunu, oldukça eğlenceli. Kullanıcılar TRT Çocuk Satranç oyununda kendilerine özgü bir karakter seçebiliyor, rakiplerinin zorluk seviyelerini ayarlayarak gelişimlerini izleyebiliyor.

Karşılıklı yapılan hamlelerin listesini görüntüleme özelliği sayesinde çocuklar, rakiplerinin hareketlerini analiz edebiliyor. Bu da dikkatli gözlem ve konsantrasyon becerilerini geliştirmeye katkı sağlıyor.

satranç oyunu oyna

Çocuklar, oyun sırasında ipucu alma özelliğini kullanarak bir sonraki hamleleri için rehberlik alabiliyor ve böylelikle yapılan hamlenin ardından rakibin olası hareketlerini anlamak ve yorumlamak için bilgi toplayabiliyor.

TRT Çocuk Satranç oyunu TRT Çocuk'un web sitesi www.trtcocuk.net.tr 'den oynanabiliyor.

Uygulamalar ile çocukların kazanımlarını artırmak, onları eğlenceli ve güvenilir içeriklerle buluşturmak hedefleniyor. 40 oyun ve mobil uygulamaya sahip olan TRT Çocuk, tüm uygulamalarını kullanıcılara ücretsiz ve reklamsız olarak sunuyor.

64 Kare Ülkesi 6
Önemli Hatırlatma

Bu içerik ilgili uzman danışman tarafından izleyicilerimizi bilgilendirme amaçlı hazırlanmıştır. Kendinizin veya çocuğunuzun sağlığı ile ilgili her konuda, bir tıp doktoruna veya çocuk eğitimi ve psikolojisi alanında çalışan uzmanlara danışmanızı tavsiye ederiz.

İlgili Makaleler