TRT Çocuk Variloto Yarışmasına Başvur

TRT Çocuk Variloto Yarışmasına Başvur

Bir ebeveyn ve çocuktan oluşan iki takım, geri dönüşüm harikası özel üretilen ve varilden dönüştürülmüş elektrikli yarış arabası VARİLOTO ile profesyonel bir pistte yarışıyorlar.

TRT Çocuk

TRT Çocuk

TRT Çocuk’ta yayınlanan Variloto yarışma programı her cumartesi saat 20:05’te ve her pazar saat 17:15’te başlıyor. Geri dönüşüm ve temiz enerji temasıyla özel olarak tasarlanan elektrikli bir yarış arabası, iki hızlı takım ve eğlence dolu parkurlar yarışmacılarını bekliyor. Variloto yarışma programının etapları sorular, yapbozlar ve araba yarışından oluşuyor.

Variloto Başvuru Şartları


Yarışmacılar, yarışa başlamadan önce soru-cevap bölümünde trafik sorularını yanıtlayarak ve yapboz aşamasıyla kırmızı ve turkuaz takımın belirlenmesi için puan toplamaya çalışıyor. 2000 yılı ve üzeri yıllarda doğan çocuklar Variloto yarışmasına başvurabiliyor.

Variloto Başvurusu Nasıl Yapılır?



Varilto yarışmacı başvuruları, TRT Çocuk web sayfasında yer alan Variloto Başvuru formuyla yapılıyor. Variloto kayıtları inceleyip başvuruları değerlendiriyor. Variloto başvuru şartlarını öğrenmek için

tıklayın.



Variloto izlemek için TRT Çocuk ekranı ve TRT Çocuk Variloto Yarışma sayfasını ziyaret edin.

Önemli Hatırlatma

Bu içerik ilgili uzman danışman tarafından izleyicilerimizi bilgilendirme amaçlı hazırlanmıştır. Kendinizin veya çocuğunuzun sağlığı ile ilgili her konuda, bir tıp doktoruna veya çocuk eğitimi ve psikolojisi alanında çalışan uzmanlara danışmanızı tavsiye ederiz.

İlgili Makaleler