Bilsem Nedir? Kuruluş Amacı Nedir?

Üsküdar Ahmet Yüksel Özemre Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Hanımzer Aslan’a Bilsem ile ilgili merak edilenleri sorduk.  Aslan, Bilsem’i ve kuruluş amacını TRT Çocuk Ebeveyn Akademisi’ne anlattı.

Ahmet Yüksel Özemre Bilsem

Ahmet Yüksel Özemre Bilsem

Üsküdar Ahmet Yüksel Özemre Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Hanımzer Aslan, Bilsem nedir, amaçları, Bilsem sınavları ve Bilsem mülakatlarıyla ilgili TRT Çocuk Ebeveyn Akademisi’ne önemli bilgiler verdi.

Üsküdar Ahmet Yüksel Özemre Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Hanımzer Aslan, "Bilsemler ülkemizin tüm illerinde ve İstanbul’un her ilçesinde 400’e yakın sayıda var olan Milli Eğitim Bakanlığı çatısı altındaki devletin resmi özel eğitim veren kurumlarıdır. Bilsem’in amacı: Özel yetenekli öğrencilere özel eğitim ortamları sunarak potansiyellerini geliştirmektir. Üstün potansiyelli öğrenciler ülkemizin milli servetidir. Bilsem üstün potansiyelli öğrencilere sağlanmış inanılmaz bir imkândır. Bilsem, çok kıymetli uzmanlar eşliğinde özel eğitim alınan bir kurumdur. Bilsem nitelikli ve donanımlı öğrenme ortamlarına sahiptir. Buradan aldıkları akademik ve sosyal becerilerle gelecekte başarılı olabilmektedirler” diye konuştu.

Proje Sorumlusu: Fadime Güzelçoban
 Uzman Psikolog: Kübra Taşkıran
 Yönetmen: Neval Çolak
 Grafik: Eyüp Uğramaz
 Kamera: Gökhan Eren, Murat Arslan Kapak: Abdullah Erdoğan

Önemli Hatırlatma

Bu içerik ilgili uzman danışman tarafından izleyicilerimizi bilgilendirme amaçlı hazırlanmıştır. Kendinizin veya çocuğunuzun sağlığı ile ilgili her konuda, bir tıp doktoruna veya çocuk eğitimi ve psikolojisi alanında çalışan uzmanlara danışmanızı tavsiye ederiz.