TRT Çocuk’un Mobil Oyun ve Uygulamaları 90 Milyon İndirilmeyi Aştı!

TRT Çocuk’un Mobil Oyun ve Uygulamaları 90 Milyon İndirilmeyi Aştı!

Türkiye’nin ilk yerli mobil oyun üreticisi çocuk kanalı olan TRT Çocuk’un mobil oyun ve uygulamaları kullanıcılarla ücretsiz ve reklamsız olarak buluşturuluyor.

TRT Haber

TRT Haber

Kullanıcılar, indirilme sayısı 90 milyonu aşan 39 adet mobil oyun ve uygulamaya istedikleri her an ve her yerde akıllı cihazlarından erişim sağlayabiliyor.

Dijital platformlarda yenilikçi projeler üreten TRT Çocuk, çocukların olduğu her yerde var olma hedefiyle kullanıcıları mobil oyun ve uygulamalarla buluşturuyor.

Kanal, bu mobil oyun ve uygulamalarının yanı sıra web sitesi, YouTube sayfası ve sosyal medya hesaplarıyla da çocuklara temiz, erişilebilir, eğitici ve eğlendirici içerikler hazırlıyor.

TRT Çocuk Oyunları Uygulama Mağazalarında En Üst Sıralarda

Alt yapı çalışmaları TRT Yeni Medya Kanal Koordinatörlüğü tarafından yürütülen ve TRT Çocuk bünyesindeki psikolog, pedagog, çocuk gelişim uzmanı ve içerik editörleri tarafından detaylı bir değerlendirme sürecinden geçirilerek tasarlanan uygulamalar, IOS ve Android mağazalarında ücretsiz ve popüler oyun kategorilerinde en üst sıralarda yer alırken, editörler tarafından en çok tavsiye edilen uygulamalar arasında gösteriliyor.

“En popüler”, “aile”, “eğlence” ve “müzik” kategorilerinde ilk 100’de yer alan mobil oyunlar, Türkiye’nin yanı sıra Azerbaycan, Türkmenistan, Gürcistan başta olmak üzere tüm EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) bölgesi tarafından tercih ediliyor.

Çocukların gelecekte yerli ve millî teknoloji üretimine katkı sunmasını da hedefleyen TRT Çocuk, dijitalleşen dünyada çocukların eğlenceli, kazanım odaklı ve temiz içeriğe ulaşabilmesine yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

TRT Çocuk’un 90 Milyonu Aşan Mobil Oyun ve Uygulamaları

Önemli Hatırlatma

Bu içerik ilgili uzman danışman tarafından izleyicilerimizi bilgilendirme amaçlı hazırlanmıştır. Kendinizin veya çocuğunuzun sağlığı ile ilgili her konuda, bir tıp doktoruna veya çocuk eğitimi ve psikolojisi alanında çalışan uzmanlara danışmanızı tavsiye ederiz.

İlgili Makaleler